El CAU premiat a la XXIV edició dels Premis de l’Esport de la Ciutat de València

El jurat de la XXIV edició dels Premis de l’Esport de la Ciutat de València ja ha donat a conéixer qui són els i les esportistes, clubs i entitats esportives que rebran este premi.
En esta edició, i amb la finalitat de donar protagonisme i rellevància a totes les modalitats de premis reconegudes en les edicions anteriors, s’han diferenciat dos àmbits de premis: els Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València, per a reconéixer els millors resultats esportius i la labor que es desenvolupa a favor de l’esport de competició oficial i alt nivell, i els Premis Fundació Esportiva Municipal de València, per a reconéixer als joves esportistes, a la ciutadania i a les entitats amb major compromís en la promoció de l’esport de base i esport per a tots.
El Sub16 femení del CAU Rugbi València ha sigut distingit amb la menció de bronze per ser el primer equip Sub16 Femení en la història que va participar en el Torneig Nacional de la categoria, organitzat per la Federació Espanyola de Rugbi, on van participar més de 2.000 jugadors i un 3% jugadores.

Este sitio utiliza cookies para ofrecerle una mejor experiencia de navegación. Al navegar por este sitio web, acepta nuestro uso de cookies.